REZERVOVAT NYNÍ
REZERVOVAT NYNÍ

Zpracování osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě Jaroslav Jelínek, se sídlem M. Majerové 1329, PSČ 39901, IČ: 70529230, zapsané  živnostenském rejstříku rejstříku, aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • e-mail
    • telefonní číslo
    • adresa
  2. Jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail a adresa je nutné zpracovat za účelem vyřízení vašeho dotazu nebo poptávky. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu pravděpodobného trvání vašeho zájmu (maximálně 5 let) nebo po dobu trvání spolupráce.
  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu na info@hotelsmrz.cz nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    • INTERNET CZ, a.s. – data z poptávkového formuláře můžeme dočasně uložit na server, abychom dokázali řešit případné problémy s roboty a poštovním serverem.
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle nařízení (EU) 2016/679 (zvané GDPR) a zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  6. Více o zabezpečení dat naleznete na stránce Ochrana soukromí a používání cookies.
 
© Hotel Smrž 2020. Všechna práva vyhrazena
Všeobecné obchodní podmínkyGDPR
Webdesign Šobek Design
cross